Quantcast
Debate Αρβανίτη - Γιαννή στον Realfm 97,8 - enikonomia.gr
share

Debate Αρβανίτη – Γιαννή στον Realfm 97,8

δημοσιεύτηκε:

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γιαννής στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Διακυβεύεται η ίδια η ευρωπαϊκή υπόσταση. Αν τυχόν πάρουν το πάνω χέρι οι ακραίες δυνάμεις τότε είναι σαφές ότι θα πάμε προς τα πίσω” είπε ο κ. Γιαννής.

“Εξαντλώ την προεκλογική περίοδο μιλώντας όσο μπορώ για τα ευρωπαϊκά για να ενημερώσω και να ακούσω. Είναι αλήθεια ότι για τέσσερα χρόνια οι Έλληνες δεν έχουν ψηφίσει, η ατζέντα σε ένα βαθμό μετατίθεται και στα εθνικά. Μέσα στην προεκλογική μάχη μπαίνει και η επικαιρότητα” σχολίασε ο κ. Αρβανίτης.

“Η ΝΔ και το ΕΛΚ υπερασπίζονται την ομοσπονδιακή προοπτική της ΕΕ που είναι το μέλλον, που είναι εκεί που πρέπει να πάμε” ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε “σήμερα έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο πόλους την ακροδεξιά και την δημοκρατία και την Αριστερά. Θα μου πείτε ακροδεξιά είναι ο κ. Μητσοτάκης; Ναι, η ακροδεξιά είναι ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Βέμπερ, ο κ. Χατζηδάκης και ο κ. Γεωργιάδης. Ακροδεξιά για μένα είναι η άκρα δεξιά πολιτική”.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.