Quantcast
Χρηστίδης στον Realfm 97,8: Η ανακοίνωση του κ. Βενιζέλου είναι αυτή που οριοθετεί πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα - enikonomia.gr
share

Χρηστίδης στον Realfm 97,8: Η ανακοίνωση του κ. Βενιζέλου είναι αυτή που οριοθετεί πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα

δημοσιεύτηκε:

“Θέλω να σταθώ στο ότι ο αυτοδιοικητικός χάρτης των δήμων μας βγάζει ενισχυμένους. Έχουμε κερδίσει πολλούς δήμους άνω των 50.000 πολιτών και αυτό είναι κάτι που κρατάμε διότι ο προοδευτικός πυλώνας έχει να κάνει με την αυτοδιοίκηση και αυτό μας κάνει χαρούμενους” δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεύτερον, βλέπουμε τον αυτοδιοικητικό χάρτη των περιφερειών που είναι όλος μπλε με τρόπο που δεν ήταν ποτέ την περίοδο της μεταπολίτευσης. Και είναι κάτι που δεν μας κάνει χαρούμενους, μας προβληματίζει, αλλά ξέρουμε ότι η αιτία πίσω από αυτό είναι τα 4.5 χρόνια της διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα με τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκε, με το ύφος με το οποίο πολιτεύτηκε και κυρίως με τις συνέπειες τις οποίες άφησε πίσω του. Και είναι κάτι για το οποίο εμείς θα αγωνιστούμε να το αλλάξουμε” συμπλήρωσε.

“Η Φώφη Γεννηματά είναι ένας άνθρωπος που σε όλη της τη ζωή παίρνει μεγάλα ρίσκα, αποφάσεις που έχουν ως στόχο να μας φέρουν κοντά στους πολίτες, οι οποίοι έχουν προοδευτικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά. Επέλεξε τον Γιώργο Καμίνη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας για να συμβολίσει αυτό ακριβώς, τη διεύρυνση της παράταξης, τον τρόπο με τον οποίο θέλει να πορευθεί. Μας λυπεί η απόφαση του πρώην προέδρου, ενός ανθρώπου που συνέβαλε στο να μείνει η χώρα όρθια σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Η ουσία είναι ότι προχωράμε” τόνισε.

“Δεν επιλέξαμε εμείς να διώξουμε κάποιον. Η ανακοίνωση του κ. Βενιζέλου είναι αυτή που οριοθετεί πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, απέναντι σε μια αυτονόητη επιλογή που κάνει πάντοτε ο αρχηγός κάθε κόμματος, όπως είναι η Φώφη Γεννηματά του ΚΙΝΑΛ” σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.