Quantcast
Τζανακόπουλος: Στις 7 Ιουλίου ή θα κάνουμε το βήμα προς τα μπρος ή θα γυρίσουμε πίσω στα χέρια αυτών που μας χρεοκόπησαν - enikonomia.gr
share

Τζανακόπουλος: Στις 7 Ιουλίου ή θα κάνουμε το βήμα προς τα μπρος ή θα γυρίσουμε πίσω στα χέρια αυτών που μας χρεοκόπησαν

δημοσιεύτηκε:

«Στις 7 Ιουλίου, το δίλημμα ενώπιον όλων μας είναι σαφές. Ή θα κάνουμε το αποφασιστικό βήμα προς τα μπρος. Ή θα γυρίσουμε πίσω στα χέρια αυτών που μας χρεοκόπησαν», τόνισεο Δημήτρης Τζανακόπουλοςπρολογίζοντας την εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία.

«Ο λόγος πλέον ανήκει στους πολίτες», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος από το αίθριο του Μεγάρου Μουσικής, δεδομένου ότι αυτό το σχέδιο «τίθεται από απόψε στην κρίση κάθε Έλληνα πολίτη, κάθε νέας και νέου, κάθε εργαζόμενης και εργαζόμενου, κάθε επαγγελματία, κάθε συνταξιούχου, κάθε ανθρώπου που θέλει να πάει η χώρα μπροστά».

Είπε ότι η παρουσία στην αποψινή εκδήλωση αποδεικνύει το ξεχωριστό ενδιαφέρον που έχει η εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου, «ενδιαφέρον που αφορά την ίδια τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών την επόμενη μέρα αλλά και για τα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι «η χώρα μας έχει πλέον βγει από τη συνθήκη των μνημονίων χάρη στις προσπάθειες του ελληνικού λαού» και πως «»πλέον το μέλλον της χώρας εξαρτάται κυρίαρχα από τη βούληση των πολιτών», ότι «οι βαθμοί ελευθερίας στην άσκηση πολιτικής έχουν πλέον αυξηθεί και οι μνημονιακοί καταναγκασμοί αποτελούν πλέον παρελθόν» και πως «όλα τώρα εξαρτώνται από τα προγράμματα και τις πολιτικές επιλογές των κομμάτων».

Επισήμανε ότι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία «για την Ελλάδα της νέας εποχής», βασίζεται πάνω σε πέντε κεντρικούς πυλώνες, «πάνω στους οποίους χτίζουμε την επόμενη μέρα για την κοινωνία και την οικονομία», όπως είπε. αυτοί είναι:

  • Ανάπτυξη για όλους και Αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
  • Νέες και ποιοτικές δουλειές με αυξημένους μισθούς
  • Δικαιότερη φορολογία
  • Δημοκρατικό και αποτελεσματικό κράτος
  • Αλληλεγγύη και ασφάλεια για την κοινωνία

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.