Quantcast
Θεοχάρης στον Realfm: Το ΔΝΤ είναι φυσικός σύμμαχος, στη λογική η ανάπτυξη πρώτα και τα δημοσιονομικά μετά - Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - enikonomia.gr
share

Θεοχάρης στον Realfm: Το ΔΝΤ είναι φυσικός σύμμαχος, στη λογική η ανάπτυξη πρώτα και τα δημοσιονομικά μετά – Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

δημοσιεύτηκε:

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στον Realfm 97,8, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε: “Το ΔΝΤ είναι φυσικός σύμμαχος, στη λογική η ανάπτυξη πρώτα και τα δημοσιονομικά μετά. Κάποιος κυνικός ή τουλάχιστον από την Ευρώπη το κατηγορούν ότι επειδή δεν είναι τα δικά του χρήματα που κατά βάση είναι στον ντορβά, έχει την πολυτέλεια να το λέει με τα χρήματα των Ευρωπαίων. Σε κάθε περίπτωση πάντως η τεχνοκρατική του θέση είναι υπέρ της ανάπτυξης”.

Ακολούθησε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρει τα εξής: “Το ΔΝΤ είναι φυσικός σύμμαχος, δήλωσε σήμερα, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., κ. Χ. Θεοχάρης. Δεν εννοούσε, προφανώς, φυσικός σύμμαχος του ελληνικού λαού, τον οποίο το ΔΝΤ καταδίκασε σε εξουθενωτική λιτότητα. Ούτε της Ελλάδας, στην οποία επέβαλε καθεστώς οικονομικής καταστροφής. Αλλά της Ν.Δ., που προστρέχει ανοιχτά στις συνταγές και τη στήριξη του ΔΝΤ, για να μας γυρίσει στις μαύρες εποχές που οι τεχνοκράτες του όριζαν τις τύχες μας. Να μην το επιτρέψουμε”.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Θεοχάρη:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.