Quantcast
Η δημόσια έκκληση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αλέξη Τσίπρα: Κάνεις μισή δουλειά - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Η δημόσια έκκληση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αλέξη Τσίπρα: Κάνεις μισή δουλειά – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Δημόσια έκκληση απηύθυνε προς τον Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως: «Απευθύνω δημόσια έκκληση στον κ. Τσίπρα και ελπίζω να με ακούσει, εκλογές έρχονται. Εφόσον αναφέρει το όνομά μου σε κάθε συνέντευξη και ομιλία του, θέλω να τον παρακαλέσω να προσθέτει ότι είμαι και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Β΄ Αθηνών. Κάνει μισή δουλειά».

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ επεσήμανε: «Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης λάβει ισχυρή λαϊκή εντολή, πρώτος νόμος θα είναι να καταργηθεί η απλή αναλογική για να υπάρχει πολιτική σταθερότητα. Δεύτερος νόμος θα είναι να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο για να μπορεί να μπαίνει η αστυνομία στα πανεπιστήμια και να τελειώνουμε με τους “μπαχαλάκηδες”. Τρίτος νόμος θα είναι το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει μείωση του ΕΝΦΙΑ 15% το 2020, μείωση του φόρου των επιχειρήσεων από το 28% στο 20% το 2020, μείωση του ΕΝΦΙΑ άλλο ένα 15% το 2021 και μείωση του φόρου των επιχειρήσεων από το 24% στο 20% το 2022. Επίσης, αναστολή του ΦΠΑ στην οικοδομή για τρία χρόνια. Όλα αυτά θα έχουν ψηφιστεί μέχρι το τέλος Ιουλίου, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αυτοδυναμία».

Επιπλέον, σημείωσε ότι «κρυφό πρόγραμμα της Ν.Δ. δεν υπάρχει. Εμείς έχουμε παρουσιάσει το πρόγραμμά μας όσο περισσότερο γίνεται. Οι του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό» και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μειωθούν οι συντάξεις όπως διαρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει να προκαλέσει στους ψηφοφόρους ανησυχία».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.