Quantcast
Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Αν θελήσει η κυβέρνηση να ξηλώσει αυτό που φτιάξαμε με κόπο, θα μας βρει απέναντί της - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Αν θελήσει η κυβέρνηση να ξηλώσει αυτό που φτιάξαμε με κόπο, θα μας βρει απέναντί της

δημοσιεύτηκε:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα σε διαρκή κίνηση από το 2010. Και μία από τις αιτίες που μπορούν να εξηγήσουν την θετική, πετυχημένη του πορεία από το κόμμα του 3% στο να γίνει ο δεύτερος βασικός παίκτης του παιχνιδιού, οφείλεται στην ικανότητά του να προσαρμόζεται στα επίδικα της εποχής και να εκφράζει ευρύτερες ανάγκες” δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας και Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ,Πάνος Σκουρλέτης,μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η δομική αντιπολίτευση δεν είναι μη δημιουργική, θα είναι ότι είναι η κατεξοχήν δημιουργική αντιπολίτευση όταν μπορείς να την στηρίζεις σε συγκεκριμένες προγραμματικές, ρεαλιστικές προτάσεις. Όχι σε αυτό που λες αλλά έχω να αντιπροτείνω κάτι στη θέση του” ανέφερε.

“Αν θελήσει αυτό που με κόπο και με δυσκολίες φτιάξαμε, να το ξηλώσει στο όνομα της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας ή της μείωσης του κόστους εργασίας θα μας βρει απέναντί του” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.