Quantcast
Μητσοτάκης: Δίνουμε έμφαση στην ποιοτική δημόσια Παιδεία - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Δίνουμε έμφαση στην ποιοτική δημόσια Παιδεία – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Από το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε σήμερα το πρωί τον κύκλο των επισκέψεών του στα υπουργεία ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενδεικτικό της «απόλυτης προτεραιότητας που δίνει ο ίδιος στην Παιδεία», όπως επισήμανε στις δηλώσεις που έκανε μετά τη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο με τη συμμετοχή της υπουργού, Νίκης Κεραμέως, των δύο υφυπουργών, Σοφίας Ζαχαράκη και Βασίλη Διγαλάκη και του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, που τον συνόδευε στην επίσκεψή του.

«Είναι μεγάλη χαρά που ξεκινώ τις επισκέψεις από το υπουργείο Παιδείας», ανέφερε ξεκινώντας ο πρωθυπουργός και ευχήθηκε στη νέα υπουργό και στους υφυπουργούς καλή επιτυχία και δύναμη στην επιτέλεση του έργου τους.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε έμφαση στη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις δράσεις του υπουργείου για μία ποιοτική δημόσια εκπαίδευση για όλα τα Ελληνόπουλα και για αναβαθμισμένα πανεπιστήμια με σύνδεση με την αγορά εργασίας.

«Έχουμε θέσει -ως πρωθυπουργικό γραφείο- στόχους και χρονοδιαγράμματα για όλα τα υπουργεία», σημείωσε και εξέφρασε την απόλυτη «εμπιστοσύνη του σε όλους τους εκπαιδευτικούς που εκτελούν με αυταπάρνηση και αγάπη το καθήκον τους». «Είναι σύμμαχοί μας στην προσπάθεια να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παιδεία στα παιδιά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός δύσκολου κόσμου που αλλάζει συνεχώς», πρόσθεσε.

Τέλος, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι μετά τη σημερινή πρώτη επίσκεψη θα ακολουθήσει κύκλος επισκέψεων σε όλα τα υπουργεία, επισημαίνοντας ότι έκλεισε η πρώτη εβδομάδα στην κυβέρνηση και υπογράμμισε πως η έμφαση δίνεται πάντα στο αποτέλεσμα και όχι στην επικοινωνία, και «στόχος είναι το πώς θα κάνουμε τις ζωές όλων καλύτερες».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.