Quantcast
H Realnews σήμερα 11/11/2018 - enikonomia.gr
share

H Realnews σήμερα 11/11/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο : «”Εξάψαλμος” στον Ιερώνυμο» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews και αποκαλύπτει την τρικυμία στην Εκκλησία για τη συμφωνία με την Πολιτεία.

Στο ρεπορτάζ της Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Δυσφορία Μητροπολιτών και κλήρου για τους χειρισμούς του Αρχιεπισκόπου.

– Ο ίδιος συγκαλεί εκτάκτως την Ιεραρχία στις 16 Νοεμβρίου και διαμηνύει στην κυβέρνηση ότι περιμένει την τελική πρόταση νόμου.

– Ποιοι Ιεράρχες ασκούν κριτική στον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας και ποιοι τηρούν στάση αναμονής.

– Ενοχλημένος ο Οικουμενικός Πατριάρχης από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι Βρυξέλλες ανησυχούν και πιέζουν για τα αναδρομικά. Η Κομισιόν προειδοποιεί πως «δεν πρέπει να ξηλωθούν οι μεταρρυθμίσεις».

– Οι γερμανοί πούλησαν στον Ερντογάν τα μυστικά του “Παπανικολή”. Υποβρύχια τύπου 214 θα κατασκευάζει πλέον η τουρκική αμυντική βιομηχανία.

– Πωλητήριο σε καταπατημένα ακίνητα του Δημοσίου για 1,5 δισ. ευρώ.

Χριστόφορος Βερναρδάκης: «Δεν υπάρχει “δόγμα Πολάκη”. Υπάρχει αίτημα της κοινωνίας να φωτιστεί ο πλουτισμός ορισμένων παραγόντων».

Αδωνις Γεωργιάδης: «Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Οι συκοφάντες θα πληρώσουν».

– Οδηγός για τη διεκδίκηση των επιστροφών στις συντάξεις.

– Μήνυμα Ριμπολόβλεφ μετά τη δικαστική του περιπέτεια: «Συνεχίζω κανονικά τις επενδύσεις στον Σκορπιό».

– Τι φοβάται η Βικτωρία μετά την εκτέλεση του άνδρα της. Οι Αρχές ερευνούν τον ρόλο της μεξικανικής μαφίας στη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Ελενα Παπαρίζου αποκαλύπτει στην «R»: «Δεν χωρίσαμε με τον Ανδρέα!». Η δημοφιλής τραγουδίστρια διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να ζει χωριστά από τον Α. Καψάλη, αρνείται να ασχοληθεί με οτιδήποτε «τοξικό» και μιλά με χαρά για τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα.

– Η φωτιά του έρωτα δεν έσβησε. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία εξακολουθούν να είναι μαζί και ερωτευμένοι, παρά τα δημοσιεύματα πως δεν είναι πια ζευγάρι.

– Καυτό ειδύλλιο. Ο Γιώργος Μπόγρης είναι ερωτευμένος με τη Σοφία Μαντούβαλου και κυκλοφορούν στη Γλυφάδα χωρίς να παίζουν κρυφτό.

– Σε τροχιά γάμου. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, μετά τον ανεπίσημο αρραβώνα του με τη Νίνα Φλορ, οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Ο πελαργός φέρνει κορίτσι. Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο σύζυγός της Νίκος Συμεωνίδης περιμένουν σε δύο μήνες το πρώτο τους παιδί.

– Βρήκε τον… Μάστορά της. Η Χριστίνα Παπαδέλη, που γνωρίσαμε από το «My style rocks», ζει έναν παθιασμένο έρωτα με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα.

– Ιωάννα Μπέλλα Σταρ Ελλάς 2018: «Είμαι μόνη κατ’ επιλογή».



Την Κυριακή στη Realnews: Mια μεγάλη προσφορά στους αναγνώστες από τον «Όμιλο Ευρωκλινική» για τα 20 χρόνια

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του και κάνει ΔΩΡΟ σε όλους τους αναγνώστες της Real News τη συμμετοχή τους σε όλες τις αιματολογικές, βιοχημικές και ανοσολογικές εξετάσεις, που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω ΕΟΠΥΥ έως τις 31/03/2019.

Για την πραγματοποίηση της προσφοράς :

1. Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε την Κυριακή στην Real news και επιδείξτε το την ημέρα των εξετάσεών σας στο Πολυιατρείο της Ευρωκλινικής. Με την παράδοσή του θα λάβετε μία κάρτα από το ταμείο που θα αναγράφει το ονοματεπώνυμό σας και θα λειτουργεί ως εισιτήριο προκειμένου να κάνετε τις εξετάσεις σας έως τις 31/03/19.

2. Η παροχή ισχύει για όλες τις αιματολογικές, ουρολογικές, βιοχημικές και ανοσολογικές εξετάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν με την προσκόμιση έγκυρου παραπεμπτικού μέσω ΕΟΠΥΥ.

3. Δεν απαιτείται προγραμματισμός ραντεβού.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00πμ – 13.00μμ στο Πολυϊατρείο της Ευρωκλινικής, Τσόχα 24 & Σούτσου, Αθήνα (στάση μετρό Αμπελόκηποι).

* Η παροχή ισχύει για ηλικίες από 14 ετών και άνω.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο :

211 104 80 50, Δευτέρα-Κυριακή από 09.00 – 16.00


Την Κυριακή στη Realnews: «Διάσημοι συγγραφείς» της DK Books

Ένα υπέροχο βιβλίο από την DK Books που «φιλοξενεί» τις συναρπαστικές ιστορίες – ζωής και έργου – 80 και πλέον μεγάλων πεζογράφων και ποιητών από τον μεσαίωνα μέχρι σήμερα.

Γνωρίστε τους σπουδαιότερους συγγραφείς του κόσμου, από τον Σαίξπηρ και την Τζέιν Όστεν μέχρι τον Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες και την Τόνι Μόρισον.

Η παρουσίαση κάθε πεζογράφου, θεατρικού συγγραφέα ή ποιητή ξεκινάει μ’ ένα εντυπωσιακό πορτραίτο και συνεχίζει με πληροφορίες για τη ζωή, τις φιλίες, τους έρωτες, τις αντιπαλότητες και όλα τα γεγονότα που επηρέασαν το έργο του, ενώ δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους χαρακτήρες, τις πλοκές και τα σκηνικά που επινόησε.

Ένα βιβλίο γεμάτο φωτογραφίες και ζωγραφικά έργα με τα σπίτια, τα γραφεία και προσωπικά αντικείμενα των δημιουργών, σελίδες με χειρόγραφα, πρώτες εκδόσεις, αλληλογραφίες, μέσα από τα οποία παρουσιάζονται οι βασικές ιδέες, το λογοτεχνικό ύφος και οι θεματικές τις οποίες επεξεργάστηκε ο καθένας, ενώ αποκαλύπτονται μυστικά που κρύβονται πίσω από τα σπουδαία μυθιστορήματα, διηγήματα, ποιήματα και θεατρικά έργα του κόσμου.

Μια εξαιρετική παρουσίαση στη ζωή και τους έρωτες συγγραφέων από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.