Quantcast
Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Είναι λαβωμένος ο κ. Ερντογάν - Με όλα τα διπλωματικά όπλα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Είναι λαβωμένος ο κ. Ερντογάν – Με όλα τα διπλωματικά όπλα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα

δημοσιεύτηκε:

“Οι δηλώσεις Λαγκάρντκαι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ελληνική οικονομία αποτελούν μια επιπλέον απόδειξη ότι έχει διαμορφωθεί μια άλλη πραγματικότητα στην οικονομία που πιστώνεται στο έργο και τις προσπάθειες της προηγούμενης κυβέρνησης. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο πλέον” δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Πρέπει να επισημάνει κανείς την μετεκλογική αμηχανία της ΝΔ, που ενώ ξιφουλκούσε και έλεγε ότι θα διαπραγματευτεί για τη μείωση των πλεονασμάτων, βλέπουμε μια αφωνία από τον Πρωθυπουργό στις διεθνείς του συναντήσεις” πρόσθεσε.

Αναφορικά με τον Ερντογάν είπε “με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα όποια προβλήματα. Έχουμε δει τον κ. Ερντογάν σε πολλές εκδοχές το τελευταίο διάστημα. Μία να τσακώνεται με τους Αμερικάνους, μία να προσπαθεί να τα βρει, μια να τσακώνεται και να καταρρίπτει ρώσικα αεροσκάφη μία να αποκτά σχέση φιλίας. Είναι λαβωμένος ο κ. Ερντογάν, όπως λαβωμένη είναι η τουρκική οικονομία και βρίσκεται σε τεράστιες αντιφάσεις”.

“Άρα νομίζω με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία και με όλα τα διαθέσιμα διπλωματικά όπλα στα χέρια μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τουρκική αντιφατικότητα και προκλητικότητα” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.