Quantcast
Απεργιακός "κλοιός" την Τρίτη - Ποια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τραβούν... χειρόφρενο - enikonomia.gr
share

Απεργιακός “κλοιός” την Τρίτη – Ποια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τραβούν… χειρόφρενο

δημοσιεύτηκε:

Σε 24η ωρη απεργία και στάσεις εργασίας θα προχωρήσουν την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Αναλυτικά:

-Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 οι εργαζόμενοι σε Ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ), Λεωφορεία και Τρόλεϊ συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, με 24ωρη απεργία.

-Στο ΜΕΤΡΟ θα γίνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως 09.00 και από 21.00 έως την λήξη της βάρδιας. Δηλαδή, το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργεί από 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.

-Στο Τραμ θα γίνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως 07.00 και από 23.00 έως την λήξη της βάρδιας. Δηλαδή το Τραμ θα λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Απεργία σε τρένα και πλοία

Στην απεργία συμμετέχουν τα πλοία και τα τρένα.

-Η Διοίκηση της ΠΝΟ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6 το πρωί της Τρίτης ως τις 6 το πρωί της Τετάρτης.

-Τα τρένα θα πραγματοποιήσουν απεργία την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αποφάσισε να κάνει επίσης 24ωρη απεργία, αλλά δύο ημέρες μετά. Έτσι, την Πέμπτη δεν θα λειτουργήσουν οι γραμμές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και του προαστιακού.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.