Quantcast
Γεννηματά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: Η μάχη κατά του φασισμού συνεχίζεται και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη - enikonomia.gr
share

Γεννηματά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: Η μάχη κατά του φασισμού συνεχίζεται και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

δημοσιεύτηκε:

“Τιμούμε το έπος του 40, την εθνική αντίσταση, τους ήρωες που πολέμησαν τον φασισμό και τον ναζισμό. Όλους και όλες που αγωνίστηκαν για μια ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα” τονίζει στο μήνυμά της για την 28η Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά και συμπληρώνει:

“Η μάχη κατά του φασισμού, συνεχίζεται και είναι καθημερινή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός είπε ένα ακόμη μεγάλο ΟΧΙ στον φασισμό, ξεριζώνοντας από το Κοινοβούλιο τη Χρυσή Αυγή. Η φετινή επέτειος είναι ιδιαίτερα φορτισμένη με τις αυξανόμενες προκλήσεις της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις απαιτείται εγρήγορση, αποφασιστικότητα, εθνική ομοψυχία και ενότητα του Ελληνικού λαού. Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας στα Βαλκάνια και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με την προσήλωση μας στο διεθνές δίκαιο , τις συνθήκες και τις συμμαχίες μας. Με την ισχύ μας μπορούμε να προστατέψουμε τα εθνικά συμφέροντα και την ειρήνη στην περιοχή. Το Κίνημα Αλλαγής, όπως και το ΠΑΣΟΚ, είναι μια δύναμη πατριωτική και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να παλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.