Quantcast
Μητσοτάκης: 200.000 νοικοκυριά θα λάβουν την έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν από τα Χριστούγεννα - Οι δικαιούχοι - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: 200.000 νοικοκυριά θα λάβουν την έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν από τα Χριστούγεννα – Οι δικαιούχοι

δημοσιεύτηκε:

Πριν από τα Χριστούγεννα θα δοθεί έκτακτη ενίσχυση σε 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων, όπως προανήγγειλε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο 13ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του “καλύψαμε το δημοσιονομικό κενό. Δημιουργήσαμε επιπλέον δημοσιονομικό χώρο. Εστιάσαμε στα θετικά μέτρα. Και τώρα ανακοινώνω ότι περίπου 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν από τα Χριστούγεννα”.

Το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί “με κατεύθυνση προς εκείνους τους συμπολίτες μας, που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Τους πιο αδύναμους από τους μακροχρόνια άνεργους, τις πολύτεκνες οικογένειες, και μια κατηγορία για την οποία νοιάζομαι ιδιαίτερα, τις οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑΜΕΑ” και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από το υπουργείο Οικονομικών στο τέλος της εβδομάδας, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.