Quantcast
Διευκρινίσεις Γεωργιάδη μετά τις αντιδράσεις για τη δήλωση περί "αλλοίωσης πληθυσμού" - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Διευκρινίσεις Γεωργιάδη μετά τις αντιδράσεις για τη δήλωση περί “αλλοίωσης πληθυσμού” – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με τη δήλωση του για “αλλοίωση πληθυσμού” με αφορμή τα όσα είπε σχετικά με το πολύνεκρο ναυάγιο με τους μετανάστες στους Παξούς διευκρίνισε: “Την ώρα που ήμουν σε μία τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1, βγήκε η είδηση για την επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού στους Παξούς μίας βάρκας με 50 λαθρομετανάστες. Την ώρα που μιλάγαμε δεν υπήρχαν νεκροί. Την ώρα που μιλάγαμε ήμασταν πριν από την είδηση για τους νεκρούς. Η είδηση για τους νεκρούς βγήκε περίπου δύο ώρες μετά. Όταν υπήρξαν οι νεκροί, άρχισαν να λένε ‘ντροπή στον Γεωργιάδη που μιλούσε για την προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας την ώρα που πνίγονταν άνθρωποι’”, και σημείωσε μεταξύ άλλων:

“Προφανώς είναι δύο άσχετα μεταξύ τους γεγονότα. Μπράβο στο Λιμενικό και στη μεγάλη προσπάθεια που έκανε να σώσει ανθρώπους. Εγώ εκείνη τη στιγμή λέω ‘βεβαίως το Λιμενικό να πάει να τους σώσει’. Δεν είμαστε τέρατα. Κανένας δεν θέλει να πνίγεται κανένας. Θλίψη αισθανόμαστε όταν συνάνθρωποι μας πνίγονται. Οι άνθρωποι όμως αυτοί πνίγονται διότι κυκλώματα λαθρεμπόρων τους πείθουν ότι μπορούν να βρουν τρόπους να πάνε στην Ευρώπη παράνομα. Και αυτοί οι οποίοι έχουν πραγματικά την ευθύνη για τους ανθρώπους που πνίγονται είναι αυτοί που τους βάζουν στις βάρκες μέσα στη θάλασσα, Ιανουάριο μήνα, τους παίρνουν και τα λεφτά και τους πείθουν ότι υπάρχει τρόπος να μπουν στην Ελλάδα παράνομα. Σε αυτούς πρέπει να βγάλουμε τη μήνη όσοι αισθανόμαστε θλίψη για τους θανάτους. Θεωρώ τελείως αδιανόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει δάκρυα ανθρωπισμού. Κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και επί ΣΥΡΙΖΑ πνίγονταν άνθρωποι στο Αιγαίο δυστυχώς, και στη Μόρια πέθαναν άνθρωποι επί ΣΥΡΙΖΑ και τόσα δάκρυα δεν έχυναν. Εγώ δεν έχω κρύψει ποτέ ότι ανήκω σε μία κατηγορία ανθρώπων, -μπορεί να είμαστε πολλοί, μπορεί να είμαστε λίγοι, μπορεί να είμαστε ένας, μπορεί να είμαστε όλοι, δεν έχει σημασία-, που ναι φυσικά και ανησυχούμε για το μέλλον αυτής της χώρας ως προς αυτή τη διάσταση. Εγώ θέλω και έναν αιώνα μετά στην Ελλάδα να είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι ως πλειοψηφία, δεν λέω όλοι, προφανώς υπάρχουν και άλλοι που έχουν τη δική τους θρησκεία. Θέλω να έχουμε την εθνική μας ταυτότητα, θέλω να έχουμε τη γλώσσα μας, θέλω να είμαστε μία χώρα με την ταυτότητα, με τον πολιτισμό, με το φορτίο της παράδοσης που μας καθορίζει ως Έλληνες”.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Γεωργιάδης μιλώντας το Σάββατο στον ΑΝΤ1, ανέφερε: “Φανταστείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί το 112 και πήραν και τηλέφωνο. Έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας”.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.