Quantcast
Αγρότες: Έβγαλαν τρακτέρ στον δρόμο Λάρισας - Κοζάνης - enikonomia.gr
share

Αγρότες: Έβγαλαν τρακτέρ στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης

δημοσιεύτηκε:

20Στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης, στον Τύρναβο, και στον κόμβο Πλατυκάμπου στη Λάρισα παρέταξαν τα τρακτέρ τους σήμερα αγρότεςτου νομού Λάρισας, διεκδικώντας από την κυβέρνηση λύσεις σε αιτήματά τους.

Το πιο μαζικό μπλόκο αυτή την στιγμή φαίνεται πως έχει στηθεί από τους αγρότες του Τυρνάβου οι οποίοι απέκλεισαν συμβολικά για λίγα λεπτά τον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης και στη συνέχεια τοποθέτησαν τα τρακτέρ τους στην άκρη του οδοστρώματος.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στέλιος Τσικριτσής, εκ μέρους του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, σημείωσε ότι παραμένουν τα αιτήματα των αγροτών όπως έχουν αποτυπωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ τόνισε πως οι αγρότες διεκδικούν λύσεις από το αρμόδιο υπουργείο.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό των κινητοποιήσεων, ο κ. Τσικριτσής είπε ότι οι αγρότες θα παραμείνουν στον δρόμο και τις επόμενες ημέρες και ότι σε καθημερινή βάση θα αποφασίζεται η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Οι σημερινές κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των αποφάσεων που είχαν πάρει οι αγρότες που συμμετέχουν στους Αγροτικούς Συλλόγους του νομού Λάρισας την προηγούμενη εβδομάδα στην πανελλαδική τους σύσκεψη.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.