Quantcast
Γεωργιάδης για "Αυγή": Είναι Ραν Ταν Πλαν - Όποιος υπέδειξε κάτι στον "Σαράφη" θα πάει φυλακή - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης για “Αυγή”: Είναι Ραν Ταν Πλαν – Όποιος υπέδειξε κάτι στον “Σαράφη” θα πάει φυλακή

δημοσιεύτηκε:

Για πανικό του ΣΥΡΙΖΑ και «Ραν Ταν Πλαν» έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Αυγή” της Πέμπτης που υποστηρίζει ότι καθόριζε τις τιμές των φαρμάκων.

Η “Αυγή” επικαλείται την ένορκη κατάθεση του τ. προϊσταμένου της Διεύθυνσης Φαρμάκων και Φαρμακείων του υπουργείου Υγείας που υποστηρίζει ότι “οι σχετικές με την τιμολόγηση φαρμάκου διατάξεις δεν αποτελούσαν εισήγηση της υπηρεσίας. Έρχονταν στην υπηρεσία με εντολή του υπουργού Υγείας…”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι “έριξα προβολέα στον Τσίπρα γι’ αυτό έγινε αυτό”. Για την κατάθεση που αναφέρει η “Αυγή” σχολίασε δηκτικά ότι “όταν ήμουν μικρός διάβαζα ένα κόμικ που λεγόταν Λούκι Λουκ δεν ξέρω αν το θυμάστε εκεί που υπήρχε ο σκύλος Ραν Ταν Πλαν… Το κόλπο με τον σκύλο ότι του πάταγε κάποιος την ουρά στο 1ο καρέ και γάβγιζε μετά από 15 καρέ».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υποστήριξε ακόμη σχετικά με τη Novartis και τους προστατευόμενους μάρτυρες ότι “μέχρι την ώρα που πηγαίναμε να εξετάσουμε τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες όλος ο ΣΥΡΙΖΑ έδειχνε μια αδιαφορία για την (Προανακριτική) Επιτροπή και είχαν εγκαταλείψει στην ουσία τον κ. Παπαγγελόπουλο. Μόλις πλησιάσαμε τον ‘’Μάξιμο Σαράφη’’ ξαφνικά όλο το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ ηλεκτρίστηκε, με τον κ. Τσίπρα πρώτο να βγαίνει μπροστά και να υπερασπίζεται έναν φυγά από την ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό κατά τη γνώμη μου δείχνει άμεση εμπλοκή Τσίπρα. Αυτό μένει να αποδειχθεί. Αν αποδειχθεί ότι κάποιος υπέδειξε κάτι στον Σαράφη θα πάει φυλακή οποίος και να είναι».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.