Quantcast
Πέτσας: Δεν υπάρχει κανένα περιστατικό με πυρά από τις ελληνικές αρχές - Η Τουρκία κατασκευάζει fake news - enikonomia.gr
share

Πέτσας: Δεν υπάρχει κανένα περιστατικό με πυρά από τις ελληνικές αρχές – Η Τουρκία κατασκευάζει fake news

δημοσιεύτηκε:

“Η τουρκική πλευρά κατασκευάζει και διοχετεύει ψευδείς ειδήσεις σε βάρος της χώρας μας. Ακόμη μια τέτοια ψευδή είδηση κατασκεύασαν σήμερα, με δήθεν τραυματίες από ελληνικά πυρά, το διαψεύδω κατηγορηματικά” δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

“Δεν υπάρχει κανένα περιστατικό με πυρά από τις ελληνικές αρχές” τόνισε.


Στην εποχή της τεχνολογίας και όταν απέναντι υπάρχει ένα κράτος που μετατρέπεται όχι μόνο σε διακινητή προσφύγων και μεταναστών αλλά και σε διακινητή ψευδών ειδήσεων, είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους συνομιλητές μας, επίσημους, ανεπίσημους και τα ΜΜΕ” υπογράμμισε έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις Ερντογάν απάντησε “Διαψεύδουμε συνεχώς κατηγορηματικά όλα αυτά τα ψέματα. Όλοι μπορούν να αντιληφθούν και οι Ευρωπαίοι και τα διεθνή ΜΜΕ, πόσα άλλα ψέμματα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες. Ακούγατε και εσείς για μετακινήσεις 100.000 ανθρώπων που πέρασαν τα σύνορα, όλοι φαντάζομαι έχουν καταλάβει στην Ελλάδα αλλά και στα διεθνή ΜΜΕ ότι αυτά δεν ισχύουν. Θα συνεχίσουμε να διαψεύδουμε τις ψευδείς ειδήσεις και καλούμε την άλλη πλευρά να σταματήσει αυτή την προπαγάνδα”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.