Quantcast
Κορονοϊός: Πού θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από αύριο - Αναλυτική λίστα - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Πού θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από αύριο – Αναλυτική λίστα

δημοσιεύτηκε:

Υποχρεωτική θα είναι από αύριο η χρήση προστατευτικής μάσκας σε συγκεκριμένους χώρους, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, έπειτα από την αύξηση που καταγράφηκε στα εγχώρια κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατόπιν σχετικής εισήγησης των ειδικών, αποφασίστηκε η γενική χρήση μάσκας σε καταστήματα λιανικής και τροφίμων, υπηρεσίες (ΔΕΚΟ, τράπεζες), κομμωτήρια & κέντρα αισθητικής. Η μάσκα εξακολουθεί να είναι υποχρεωτική στα ΜΜΜ, μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, σε ταξί και σε επαγγελματικής χρήσης οχήματα για οδηγό και επιβάτες, στα σούπερ μάρκετ για εργαζόμενους και καταναλωτές, στα ασανσέρ, τα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα.

Στον επίσημο λογαριασμό της κυβέρνησης στο twitter δημοσιεύτηκε σχετικός πίνακας όπου αναφέρεται αναλυτικά το πού θα είναι από αύριο υποχρεωτική η χρήση μάσκας και πού θα υπάρχει η σύσταση για τη χρήση της.


Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς, μέχρι τις 26 Ιουλίου τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας είναι 4.193 ενώ τα ενεργά ανέρχονται σε 429.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.