Quantcast
Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Η αναλυτική πρόγνωση - enikonomia.gr
share

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Η αναλυτική πρόγνωση

δημοσιεύτηκε:

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα. Παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά θα υπάρχουν λίγες παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Aπό 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα νησιά του Ιονίου και στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 που γρήγορα θα γίνουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-10-2020
Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και, στα δυτικά και πιθανώς στα βόρεια, θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.