TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
- Σε ποιο νησί μας είναι χριστουγεννιάτικο πιάτο ο κόκορας παστιτσάδα;
- Με τι ξηρούς καρπούς φτιάχνονται τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια λίνζερ;
- Τι γέμιση έχει το σικελικό χριστουγεννιάτικο μπισκότο κουτσιντάτι;
- Σε ποια περιοχή μας παρασκευάζεται τις γιορτές η αετόπιτα;
- Από ποιον αιώνα παράγεται το κρασί Κιάντι στην Τοσκάνη της Ιταλίας;
Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.
Σχόλια Αναγνωστών
σχολίασε και εσύ