Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (28/2/2021) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (28/2/2021)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πώς και πότε θα εμβολιαστούν οι ευπαθείς ομάδες» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο της κυβέρνησης για να θωρακιστούν 1,8 εκατ. πολίτες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Ξεκινούν άμεσα και θα ολοκληρωθούν μέσα στον Μάρτιο τα ραντεβού για 270.000 άτομα με βαριά υποκείμενα νοσήματα.
– Τι δηλώνουν στην «R» έγκριτοι επιστήμονες για την έξαρση των κρουσμάτων και τις μεταλλάξεις του ιού. Πότε προβλέπουν ότι θα υπάρξει άρση των περιοριστικών μέτρων.
– «Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε μέχρι τα μέσα Απριλίου», διαμηνύουν οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
Νίκος Δένδιας: «Δεν θα πέσουμε στην παγίδα της υπονόμευσης των συνομιλιών». «Προκλητικές δηλώσεις και “επιδείξεις δύναμης” δεν βοηθούν στις προσπάθειες για έναν εποικοδομητικό διάλογο με την Aγκυρα», δηλώνει στην «R» ο υπουργός Εξωτερικών.
– Ο μυστικός «πόλεμος» με τα τουρκικά drones στη Θράκη. Σε επιφυλακή το ελληνικό Πεντάγωνο για τις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.
Αρθρο του Κώστα Μπακογιάννη: «Πρέπει να σπάσει ο φαύλος κύκλος της αρμοδιότητας στο κράτος. Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».
Γιώργος Κατρούγκαλος: «Από τη στιγμή που η υπουργός Πολιτισμού δήλωσε ότι εξαπατήθηκε, όφειλε να παραιτηθεί».
– 5+2 μέτρα για το άνοιγμα της οικονομίας. Ολο το σχέδιο του οικονομικού επιτελείου για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων που πλήττονται από την πανδημία. Επιδότηση μισθών και κίνητρα για νέες θέσεις εργασίας ετοιμάζει η κυβέρνηση.
– «Κλειδώνει» η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης. Ποιες ελαφρύνσεις περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που θα στείλει η κυβέρνηση στην Κομισιόν τον Απρίλιο.
– Ψάχνουν σε 5 χώρες τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και η άγνωστη επιχείρηση στο Αγιον Ορος.
– Γιατί ο Λιγνάδης δεν έπεισε τους εισαγγελείς. Τα 4 στοιχεία της δικογραφίας που οδήγησαν στην προφυλάκισή του. Η απολογία του σκηνοθέτη και οι αντιφάσεις.
– Οι 7 νέες καταγγελίες για τον Φιλιππίδη.
– «Υπάρχουν μάρτυρες που θα επιβεβαιώσουν όσα κατήγγειλα για τον Χαϊκάλη», δηλώνει στην «R» η Χριστίνα Ζ., που κατηγορεί τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού.





share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.