Quantcast
Aνοιχτό το ενδεχόμενο του click away για τους ανεμβολίαστους - enikonomia.gr
share

Aνοιχτό το ενδεχόμενο του click away για τους ανεμβολίαστους

δημοσιεύτηκε:

Aνοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η μέθοδος των αγορών με cick away για τους ανεμβολίαστους πολίτες άφησε σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς μιλω΄ντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν θα επιστρέψει το click away στα εμπορικά καταστήματα για τους ανεμβολίαστους είπε ότι “η βασική παράμετρος σε όλα αυτά είναι η παρακολούθηση και ο αυστηρός έλεγχος των μέτρων των οποίων αυτή τη στιγμή ισχύουν ούτως ή άλλως .Και αυτά τα μέτρα αφορούν όλους βέβαια, περισσότερο όμως τους ανεμβολίαστους. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές ακόμα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε”.
Μία από αυτές είναι η μέθοδος των αγορών με cick away για τους ανεμβολίαστους, συμπλήρωσε και συνέχισε ΄ λέγοντας ότι δεν έχει υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού στα μικρά εμπορικά καταστήματα.

” Υπάρχει μικρός αριθμός του κόσμου που μπαίνει στα καταστήματα με προσοχή και με τα μέτρα που επιβάλλονται .Σίγουρα όμως θα μπορούσε να υπάρχει και κάτι αυστηρότερο και κάτι ακόμη αποδοτικότερο .Θα το δούμε “συμπλήρωσε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.