Quantcast
Οικονόμου για Στυλιανίδη: Η κυβέρνηση στηρίζει όλους τους υπουργούς – Η απάντηση στις δηλώσεις Πατούλη - enikonomia.gr
share

Οικονόμου για Στυλιανίδη: Η κυβέρνηση στηρίζει όλους τους υπουργούς – Η απάντηση στις δηλώσεις Πατούλη

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν η κυβέρνηση θα εξακολουθεί να στηρίζει τον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη και για το εάν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα λόγω των λαθών που έγιναν στη διαχείριση της κακοκαιρίας “Ελπίς” ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

“Ο κ. Στυλιανίδης είναι υπουργός της κυβέρνησης και η κυβέρνηση στηρίζει όλους τους υπουργούς. Αυτό είναι σαφές”, απάντησε και κατέστησε σαφές ότι “ο πήχης των απαιτήσεων είναι πιο ψηλά από το αποτέλεσμα της διαχείρισης που υπήρξε. Η προσπάθειά μας είναι συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε σε ένα επίπεδο θωράκισης απέναντι στις φυσικές καταστροφές που θα είναι αντίστοιχο και των δικών μας απαιτήσεων αλλά και των αναγκών αντιμετώπισης μεγάλων και δύσκολων καιρικών φαινομένων”.

Κακοκαιρία: Η απάντηση του Οικονόμου στον Πατούλη

Ο Γιάννης Οικονόμου σχολίασε και τη δήλωση του Γιώργου Πατούλη που λέει ότι δημιουργήθηκε πολύ μεγάλο πρόβλημα που αποχώρησαν τη Δευτέρα στις 12 μ.μ. οι δημόσιοι υπάλληλοι από την εργασία τους λόγω της κακοκαιρίας.

“Έχουμε τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα τα σχετικά με την διαχείριση της κακοκαιρίας. Αλλά αυτό θα είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει και την κοινοβουλευτική διαδικασία που θα ξεκινήσει από αύριο. Οπότε όλες οι απαντήσεις θα δοθούν εκεί”, είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.