Quantcast
Αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών εισροής παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών εισροής παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Η εισροή παράνομων μεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου, έχει τετραπλασιαστεί μόλις  το πρώτο 7μηνο του 2015, σύμφωνα με νεότερα στατιστικά στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Στα στοιχεία αυτά καταγράφεται πλέον (και σε πίνακες) αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για την εισβολή των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το καλοκαίρι οι Τούρκοι στέλνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά, σε σχέση με άλλες χρονιές, τον τετραπλάσιο έως εξαπλάσιο αριθμό παράνομων μεταναστών που διέρχονται την χώρα τους και εκμεταλλεύονται τα κυκλώματα διακίνησης που δρουν στην Τουρκία και εδράζονται στην Κωνσταντινούπολη και τα μικρασιατικά παράλια.

Σε ό,τι αφορά τα στατιστικά στοιχεία, που αποκαλύπτουν την παντελή δυσχέρεια στην προστασία των θαλασσίων συνόρων μας και την τουρκική προκλητικότητα, μόνο το 7μηνο του 2015 έχουν εισέλθει στη χώρα μας 156.726 παράνομοι μετανάστες, όταν το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα είχαν εισέλθει μόλις 32.070 και όλον τον χρόνο 77.163.

Η πλειονότητα αυτών των ανθρώπων προέρχεται από τις εμπόλεμες ζώνες σε Αφγανιστάν και Συρία.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.