Quantcast
Θεοδωράκης: Πολλά ερωτηματικά για την απομάκρυνση του Νικολούδη από την κυβέρνηση - enikonomia.gr
share

Θεοδωράκης: Πολλά ερωτηματικά για την απομάκρυνση του Νικολούδη από την κυβέρνηση

δημοσιεύτηκε:

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η απομάκρυνση του πρώην υπουργού, Παναγιώτη Νικολούδη, από τη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. 

“Τον Φεβρουάριο του 2015”, είπε, “ο κ. Τσίπρας παρουσίαζε ως στρατηγική επιλογή τη συνεργασία με τον κύριο Νικολούδη, που ως πρόεδρος της Αρχής Μαύρου Χρήματος, γνώριζε πολύ καλά τις κονόμες της διαφθοράς και της διαπλοκής στη χώρα μας”.

“Ο κ.Νικολούδης όμως καρατομήθηκε και ο κ.Τσίπρας δεν ένιωσε την ανάγκη να μας πει το γιατί. Ο κ. Νικολούδης δεν έκανε τίποτα τους μήνες που ήταν υπουργός; ‘Η μήπως έκανε πάρα πολλά; Ενόχλησε αυτούς που έπρεπε ή δεν ενόχλησε κανέναν; Ας απαντήσει επιτέλους ο πρωθυπουργός”, είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Η χειραγώγηση της δικαιοσύνης ήταν το αγαπημένο σπορ όλων των κυβερνήσεων, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, συμπληρώνοντας πως από ότι φαίνεται και για αυτή την κυβέρνηση αποτελεί προτεραιότητα. Άσκησε, παράλληλα, κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, και την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου. 

 Κατηγόρησε, επίσης, τον πρωθυπουργό ότι την ώρα που μιλά για διαπλοκή κομμάτων της Αντιπολίτευσης με μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ διαπλέκεται με φιλικά του μέσα, διορίζοντας στελέχη τους σε κρατικές θέσεις και δίνοντας τους αφειδώς κρατική διαφήμιση. 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.