Quantcast
Τσακαλώτος: Όσοι έχουν δύο παιδιά θα έχουν μείωση φόρου - enikonomia.gr
share

Τσακαλώτος: Όσοι έχουν δύο παιδιά θα έχουν μείωση φόρου

δημοσιεύτηκε:

«Όταν τελειώσει η αξιολόγηση θα μπορέσουμε να ξεδιπλώσουμε το παράλληλο μας πρόγραμμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στη Βουλή.

Παράλληλα ο κ. Τσακαλώτος επισήμανε πως η Γερμανία και το ΔΝΤ πρέπει να δώσουν μια λύση για το χρέος ενώ το ΔΝΤ πιέζει τους ευρωπαίους να κόψουν κάτι από το χρέος.

«Οι αριθμοί μας και της Eurostat λένε ότι δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα και πλέον οι δανειστές έχουν έχουν πειστεί ότι έχουμε κάνει αυτά που υποσχεθήκαμε. Όσοι έχουν δύο παιδιά θα έχουν μείωση φόρου για εισοδήματα ως 60.000 ευρώ» ξεκαθάρισε επίσης ο κ. Τσακαλώτος.

«Θέλω να αρχίσω με μία κριτική που ήρθε στα αυτιά μου ότι κρύβομαι. Ότι δεν είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα ιερά τέρατα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και πάω να κρυφτώ και να δω τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Πολ Τόμσεν, για να έχω ήσυχη την ψυχή μου» είπε επίσης ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε: «Και όταν πηγαίνω στον Βόλφγκανγκ μας και στον Πολ τους λέω, όταν μου δίνουν τον καφέ, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την προστασία που μου δίνετε από τον κ. Λοβέρδο και τον κ. Βρούτση».

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.