Quantcast
Κόνσολας: Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση - enikonomia.gr
share

Κόνσολας: Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση

δημοσιεύτηκε:

Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση αλλά θα πρέπει να συναντηθεί με την ανάπτυξη της χώρας επεσήμανε σε δηλώσεις του ο βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, Μάνος Κόνσολας, σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του στη «σκιώδη» κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα ο κ. Κόνσολας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, κάνοντας λόγο για ένα τολμηρό σχέδιο που ετοιμάζει η ΝΔ όταν θα γίνει κυβέρνηση.

Μάλιστα, ο κ. Κόνσολας τάχθηκε εναντίον της υπερφορολόγησης και των μεγάλων οικονομικών βαρών στον κλάδο του τουρισμού, και τόνισε ότι λόγω της πολιτικής που ακολουθήθηκε δεν σημειώθηκε ανάκαμψη και οικονομική ευημερία.

«Επιστρέφω σε ένα πόστο το οποίο έχω υπηρετήσει. Κινούμαι μακριά από την παρακμιακή πολιτική του παρελθόντος και τη λογική της συναλλαγής. Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να αναλάβω τον τομέα τουρισμού έναν πολύ σημαντικό τομέα που αυτή τη χρονική συγκυρία για τη χώρα αποτελεί προτεραιότητα για τον εθνικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κόνσολας και πρόσθεσε τα εξής: «Τουρισμός και ανάπτυξη πρέπει να ξανασυναντηθούν. Δυστυχώς τελευταία δεν είδαμε μεγάλες και τολμηρές μεταρρυθμίσεις ώστε να μπορώ να επιχαίρω ότι ο τουρισμός μπαίνει σε μία αναπτυξιακή τροχιά. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο τουρισμός θα πρέπει να μείνει μακριά από τη λογική των φοροεπιδρομών και να απαλλαγεί από τα πρόσθετα βάρη που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ANEΛ έχει επιβάλει».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.