Quantcast
Νέα πτήση της Volotea από την Αθήνα προς τη Γένοβα - enikonomia.gr
share

Νέα πτήση της Volotea από την Αθήνα προς τη Γένοβα

δημοσιεύτηκε:

Την έναρξη της νέας πτήσης της από την Αθήνα προς τη Γένοβα, η οποία θα ξεκινήσει την προσεχή θερινή περίοδο, ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία Volotea.

Όπως ανέφεραν στελέχη της εταιρείας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, το νέο δρομολόγιο Αθήνα-Γένοβα θα ξεκινήσει στις 26 Μαΐου, προσφέροντας από το επόμενο καλοκαίρι περισσότερες από 7.000 θέσεις και σχεδόν 60 πτήσεις.

Με παρουσία στην Ελλάδα από το 2012, η Volotea έχει μεταφέρει έως σήμερα περισσότερους από 590.000 επιβάτες, επιχειρώντας από 13 ελληνικά αεροδρόμια: Αθήνα, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Πρέβεζα-Λευκάδα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο και Ζάκυνθο.

Από την Αθήνα, η Volotea, τον επόμενο χρόνο, θα εκτελεί επτά δρομολόγια: Μπάρι, Μύκονος, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Παλέρμο, Βενετία και Γένοβα. Συνολικά, τον επόμενο χρόνο, η Volotea θα προσφέρει 115.000 θέσεις και περισσότερες από 950 πτήσεις, δηλαδή μία αύξηση 33%, σε σύγκριση με το 2016.

«Η συγκεκριμένη σύνδεση με την Αθήνα θα δώσει ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε επιβατικές ροές και από τους δύο προορισμούς, καθώς οι Ιταλοί αγαπούν ιδιαίτερα την Ελλάδα και είμαστε εξίσου βέβαιοι πως οι επιβάτες από την Αθήνα θα αγαπήσουν τη Γένοβα, μία πόλη ιδιαίτερα γοητευτική με σημαντικά αξιοθέατα», επεσήμανε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η Βαλέρια Ρεμπάστι (Valeria Rebasti), Commercial Country Manager για την Ιταλία και την Ελλάδα.

Η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, τόνισε, από την πλευρά της, ότι η αγορά της Αθήνας παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη κατά την τελευταία διετία και η συμβολή της Volotea σε αυτό το αποτέλεσμα, με την επένδυση και την εμπιστοσύνη της, είναι πραγματικά σημαντική.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.