Quantcast
Γεωργιάδης: Θα υπάρξει πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα μικρά τουριστικά καταλύματα - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης: Θα υπάρξει πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα μικρά τουριστικά καταλύματα

δημοσιεύτηκε:

Τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα μικρά τουριστικά καταλύματα εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, Παναγιώτη Τοκούζη.
Παράλληλα, ο υπουργός διαβεβαίωσε πως θα εξετάσει προσεκτικά το θέμα της χρηματοδότησης μέσω του ΤΕΠΙΧ, επιβεβαιώνοντας, αφενός τη θέληση να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της Συνομοσπονδίας, αφετέρου τη διάθεση για εποικοδομητικό διάλογο, με στόχο να εξευρεθούν βιώσιμες λύσεις για τις επιχειρήσεις, προκειμένου να περιοριστούν οι «κραδασμοί» της πανδημίας.
Μετά το πέρας των συνομιλιών, ο πρόεδρος της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., Παναγιώτης Τοκούζης εξέφρασε την ικανοποίησή του, χαρακτηρίζοντας τη συνάντηση ως εποικοδομητική. Τόνισε, ωστόσο, πως το προεδρείο της Συνομοσπονδίας θα συνεχίσει τις επαφές και το διάλογο με τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του κλάδου, που υπό τις σημερινές συνθήκες αβεβαιότητας, εξαιτίας του κορονοϊού, δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο τη λειτουργία των επιχειρήσεων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.