Quantcast
Guardian: Τα κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας για μοναδικές διακοπές - enikonomia.gr
share

Guardian: Τα κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας για μοναδικές διακοπές

δημοσιεύτηκε:

Τα κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας για μοναδικές διακοπές ανακαλύπτει ο Guardian.

«Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Ελλάδα οδεύει σε μία σεζόν με ανοδικές επιδόσεις που ενδεχόμενα να φτάσουν μέχρι και το 80% ή 90% των αφίξεων του 2019», αναφέρει ο συντάκτης του αφιερώματος.

Την πρώτη θέση της λίστας καταλαμβάνει η Αλόννησος που εντυπωσιάζει με το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου, το υποβρύχιο μουσείο και τη πρόσθετη δυνατότητα για «βουτιές» στο αρχαίο ναυάγιο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας. Τον κατάλογο συμπληρώνουν η Κύθνος με την αυθεντικότητα της, η Αστυπάλαια ως αειφόρος προορισμός, η μαγευτική Γιάλοβα, τα Ιωάννινα με τις μοναδικές διαδρομές στη φύση και ο Άθως με τα επιβλητικά μοναστήρια και τα κρυστάλλινα νερά.

«Δραστηριότητα και χαλάρωση «παντρεύονται» μοναδικά στην Αλόννησο. Στόχος του Δήμου με τους επαγγελματίες είναι η διατήρηση της ποιότητας στη φιλοξενία και τη γαστρονομία και ταυτόχρονα η παροχή πρωτότυπων τουριστικών υπηρεσιών, όπως οι υποβρύχιοι γάμοι και οι εικονικές περιηγήσεις στον βυθό», δηλώνει ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

«Η Αστυπάλαια βγαίνει στο διεθνές προσκήνιο με «πράσινες» καινοτομίες ειδικά σε μια εποχή που η ενέργεια είναι το ζητούμενο. Είναι ευτυχές που τα διεθνή ΜΜΕ αναδεικνύουν τις προσπάθειες μας για βελτίωση της προσβασιμότητας μέσα από νέες ακτοπλοϊκές συνδέσεις που ήδη από πέρσι ενίσχυσαν σημαντικά τις αφίξεις του νησιού», τονίζει ο δήμαρχος Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας.

Πηγή ΦΩΤΟ: theguardian.com


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.