Quantcast
Alltours: Αύξηση 10% σημειώνουν οι προκρατήσεις για Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Alltours: Αύξηση 10% σημειώνουν οι προκρατήσεις για Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Αύξηση 10% αναμένεται να καταγράψουν οι προκρατήσεις για Ελλάδα σύμφωνα με τον κορυφαίο γερμανικό Tour Operator «Αlltours».

Ειδικότερα η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Alltours κ. Αλεξάνδρα Χόφφμανν μιλώντας στο Enikonomia ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Διψήφιο ποσοστό αύξησης καταγράφουν οι προκρατήσεις για τουριστικά πακέτα στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Για αυτό τον λόγο οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων έχουν αυξήσει ελαφρώς τις τιμές τους όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών τους, καθώς η Ελλάδα εξακολουθεί να θεωρείται φθηνός τουριστικός προορισμός. Πάντως περιμένουμε και φέτος το καλοκαίρι να αυξηθεί ο αριθμός των τουριστών που θα επισκεφθούν την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων η κ. Χόφφμανν αναφέρθηκε και στην τουριστική πορεία της Κω λέγοντας ότι: «Μπορεί οι προκρατήσεις των τουριστικών πακέτων για το νησί να είναι αισθητά ποιο χαμηλές από πέρσι λόγω του φαινομένου της προσφυγικής κρίσης που αντιμετωπίζει, ωστόσο η διοίκηση της Alltours είναι αισιόδοξη για την τουριστική πορεία της Κω».

«Πάντως τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν τουριστικά πακέτα για ελληνικούς προορισμούς αλλά κυρίως για την Κρήτη. Ακόμη οι ταξιδιωτικές προτιμήσεις των τουριστών  για την  Κρήτη δεν θα επηρεαστούν από το φαινόμενο της προσφυγικής κρίσης καθώς προσφέρονται ελκυστικά πακέτα τα οποία δεν θα τους αφήσουν αδιάφορους», κατέληξε η κ. Χόφφμανν.

Κατερίνα Φεσσά

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.