Quantcast
Πελοπόννησος: Νέο διαδικτυακό καλεντάρι της Περιφέρειας - enikonomia.gr
share

Πελοπόννησος: Νέο διαδικτυακό καλεντάρι της Περιφέρειας

δημοσιεύτηκε:

Στον «αέρα» βρίσκεται το νέο διαδικτυακό καλεντάρι της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Peloponnese.events» το οποίο λειτουργεί ως μέσο προβολής της Περιφέρειας στους tour operators και travel agent της Ελλάδας και του εξωτερικού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Oι  tour operators και travel agent έχουν ως στόχο τον εμπλουτισμό των τουριστικών τους πακέτων και τη δημιουργία ελκυστικών εμπειρικών-τουριστικών προϊόντων βασισμένα στις σημαντικές εκδηλώσεις λαμβάνουν μέρος στην Πελοπόννησο.

Στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα αναφέρονται όλες οι σημαντικές εκδηλώσεις της Πελοποννήσου  που έχουν Πολιτιστικό, Αθλητικό, Θρησκευτικό, Επιχειρηματικό, Γαστρονομικό, Λαογραφικό  περιεχόμενο τις οποίες μπορούν οι επισκέπτες να αναζητήσουν με τρόπο εύχρηστο και λειτουργικό.

Ο χρήστης μπορεί με ευκολία να επιλέξει την εκδήλωση που αναζητά είτε μέσω της ημερομηνίας, της περιοχής, το είδος της εκδήλωσης που επιθυμεί ή συνδυαστικά, ενώ μπορεί να καταχωρήσει και τα δικά του γεγονότα, να αφήσει τις εντυπώσεις του σε κάποια εκδήλωση, και να συμμετάσχει στην online κοινότητα που έχει δημιουργηθεί.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να επενδύει στην δυναμική προβολή του προορισμού αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, στοχεύοντας στην υποστήριξη του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος και την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.