Quantcast
Χανιά: Δύο δωρεάν σεμινάρια της Google για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου - enikonomia.gr
share

Χανιά: Δύο δωρεάν σεμινάρια της Google για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου

δημοσιεύτηκε:

Δύο δωρεάν σεμινάρια της Google θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου 2016 στα Χανιά για επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Google, Grow Greek Tourism Online.

Ειδικότερα, δύο σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 εως 12:00 και από τις 16:00-18:00 στο ξενοδοχείο Samaria. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πώς μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, ακόμα και με δωρεάν εργαλεία.

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο, να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον, εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμη δωρεάν σεμινάρια πραγματοποιούνται σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Google, Grow Greek Tourism Online.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.