Quantcast
IBS Software: Σύστημα Κρατήσεων για κρουαζιέρες για την Celestyal Cruises - enikonomia.gr
share

IBS Software: Σύστημα Κρατήσεων για κρουαζιέρες για την Celestyal Cruises

δημοσιεύτηκε:

Υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ της εταιρείας  IBS Software και της Celestyal Cruises για τη δημιουργία του «Συστήματος Κρατήσεων για κρουαζιέρες επόμενης γενιάς», με την ονομασία iTravel, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κρουαζιέρας Seatrade, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Με το iTravel, η Celestyal Cruises θα είναι σε θέση να προσφέρει πακέτα κρουαζιέρας με δυναμικές δυνατότητες τιμολόγησης αλλά συγχρόνως και τη δυνατότητα για γρήγορη ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, διευρύνοντας κατά αυτόν τον τρόπο και  τις ευκαιρίες πώλησης (cross-sell & up-sell). Επιπλέον, η Celestyal Cruises εφαρμόζει ήδη το σύστημα ξενοδοχειακής διαχείρισης επιβατών, Ship Partner της IBS και στα πέντε πλοία του στόλου της».

Την δική του άποψη επί του θέματος εξέφρασε και ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κυριάκος Αναστασιάδης λέγοντας ότι: «H Celestyal Cruises και η IBS έχουν μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την εξελίξουμε».

Από την άλλη πλευρά ο Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της IBS Software, Asish Ζ Koshy ανέφερε ότι: «Στην IBS δίνουμε όλο και περισσότερο έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων και μετασχηματιστικών λύσεων για την κρουαζιέρα. Η απόφαση της Celestyal Cruises, η οποία αποτελεί και την βασική εταιρεία κρουαζιέρας που χειρίζεται η IBS,  να υιοθετήσει το σύστημα iTravel είναι μια πραγματική επιβεβαίωση της καινοτόμου στρατηγικής μας και της ικανότητας μας να τηρούμε τις υποσχέσεις μας».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.