Quantcast
Ρεκόρ πωλήσεων για το νέο βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον - enikonomia.gr
share

Ρεκόρ πωλήσεων για το νέο βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον

δημοσιεύτηκε:

Ρεκόρ πωλήσεων κατέγραψε το νέο, πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον. Το βιβλίο με τίτλο «What happened» περιγράφει γνωστές και άγνωστες πτυχές της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, κατά την οποία η Κλίντον, η πρώτη γυναίκα που έλαβε το χρίσμα κόμματος για να διεκδικήσει την προεδρία, ηττήθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το βιβλίο της Κλίντον πούλησε 300.000 αντίτυπα -σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή- κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εκδοτική εταιρεία Simon & Schuster. Πρόκειται για το καλύτερο ντεμπούτο βιβλίου εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ, αποδεικνύοντας πως μπορεί τα αποτελέσματα των εκλογών του 2016 να είναι γνωστά, οι Αμερικανοί όμως θέλουν πολύ να μάθουν τι συνέβη- ή τι νομίζει η Χίλαρι Κλίντον πως συνέβη.


Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως το «What Happened» πούλησε τα περισσότερα ηλεκτρονικά και ακουστικά αντίτυπα που έχει πουλήσει ποτέ βιβλίο στις ΗΠΑ σε διάστημα μίας εβδομάδας. Ενώ και κατά τη δεύτερη εβδομάδα συνεχίζει να πουλά περισσότερα ηλεκτρονικά αντίτυπα από οποιονδήποτε άλλον τίτλο των Simon & Schuster από το 2011 μέχρι σήμερα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.