Quantcast
Δωροδοκία με άρωμα... Tom Ford; - enikonomia.gr
share

Δωροδοκία με άρωμα… Tom Ford;

δημοσιεύτηκε:

Σκάνδαλο. Έστω μίνι. Αλλά αποφεύχθηκε. Σε μέλη της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ έστειλε δύο μπουκαλάκια άρωμα Tom Ford – ένα ανδρικό άρωμα και ένα γυναικείο – η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Focus Pictures. Η οποία είναι υπεύθυνη για την καινούργια ταινία του σχεδιαστή και σκηνοθέτη Τομ Φορντ «Nocturnal Animals» (Νυχτόβια Ζώα), όπου πρωταγωνιστεί η Έιμι Άνταμς.

Πρόβλημα; Ναι. Γιατί η Ένωση, η περίφημη HFPA είναι αυτή που αποφασίζει για τις υποψηφιότητες για το Golden Globe! Και η Ένωση έχει θέσει όριο τα 95 δολάρια όσον αφορά την αξία των δώρων που μπορούν να λαμβάνουν τα μέλη της! Κι επειδή η συνολική αξία των δύο αρωμάτων ήταν πολύ πάνω από τα 95 δολάρια, ο πρόεδρος της Ένωσης, ο πολύς Λορέντσο Σόρια, ζήτησε από τους δωρολήπτες να επιστρέψουν το ένα από τα δύο μπουκαλάκια στην Ένωση, η οποία με τη σειρά της θα τα επιστρέψει στην Focus Pictures.

Αυτά μας λέει η εφημερίδα «The Holywood Reporter». «Είναι μια πολιτική την εφαρμογή της οποίας είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθείς γιατί έχεις τιμές λιανικής, έχεις τιμές μετά από έκπτωση, αλλά κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, και αυτό το περιστατικό ήταν η μόνη παράβαση που είχαμε αυτή τη σεζόν» καθησύχασε ο Σόρια.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.