Quantcast
«Κόφτης» και στο ωράριο λειτουργίας των τελωνείων - enikonomia.gr
share

«Κόφτης» και στο ωράριο λειτουργίας των τελωνείων

δημοσιεύτηκε:

Από την 1η Ιουνίου απαγορεύεται από τις 5 το απόγευμα και μετά ο εκτελωνισμός εμπορευμάτων και πρώτων υλών στο μεγαλύτερο τελωνείο της χώρας, και ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου, το Ε’ Πειραιά.

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου το ωράριο λειτουργίας των τελωνείων περιορίζεται κατά 4 ώρες, και αντί για τις 9 το βράδυ, θα κλείνουν πλέον στις 5 το απόγευμα.

Η απόφαση προβλέπει ότι το Ε’ τελωνείο Πειραιά θα λειτουργεί για τη διεκπεραίωση τελωνειακών διαδικασιών και διατυπώσεων, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 7:30−17:00 και Σάββατο 7:30−13:00. Κυριακή θα λειτουργεί «κατόπιν σχετικής αίτησης, με δαπάνες και έξοδα του αιτούντος».



– Το ΣΤ΄ Πειραιά θα λειτουργεί κατά τις ίδιες ώρες τις καθημερνές, ενώ Σάββατο και Κυριακή μόνον «κατόπιν σχετικής αίτησης, με δαπάνες και έξοδα του αιτούντος».


– Το Α΄ τελωνείο Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί επίσης με νέο ωράριο, «από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7:30 έως τις 19:00, αλλά Σάββατο και Κυριακή μόνον κατόπιν σχετικής αίτησης και με δαπάνες και έξοδα του αιτούντος».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.