Συνολικά 11.700 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών θα γίνουν φέτος στη γενική εκπαίδευση, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.
Όλοι οι διορισμοί, «που είναι οι πρώτοι μετά από δώδεκα χρόνια, θα πραγματοποιηθούν τώρα το καλοκαίρι και είναι υπερδιπλάσιοι από τους 5.250 για τους οποίους είχαμε δεσμευθεί για φέτος», σημείωσε η κα Κεραμέως.
Και συμπλήρωσε ότι «σε άριστη συνεργασία με τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, προχωρούμε στην κάλυψη βασικών αναγκών των σχολείων σε ανθρώπινο δυναμικό, που ως σήμερα καλύπτονταν από αναπληρωτές». Επίσης υπενθύμισε ότι, πέρυσι έγιναν 4.500 μόνιμοι διορισμοί στην ειδική αγωγή μέσω ΑΣΕΠ, «που δεν είχαν πραγματοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν».
Η κ. Κεραμέως κατέληξε «με διορισμούς, επιμορφώσεις, βελτιωτική αξιολόγηση, επενδύουμε στο πολυτιμότερο κεφάλαιο της εκπαίδευσης, το ανθρώπινο δυναμικό μας».
Υπουργείο Παιδείας: Έρχονται 11.700 μόνιμοι διορισμοί στη γενική εκπαίδευση
δημοσιεύτηκε:
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
11 ώρες πριν
Προσωπικός Βοηθός: Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Τι πρέπει να...
1 εβδομάδα πριν
Quishing: Έτσι παρακάμπτει το phishing μέσω QR code τα μέτρα ασφαλείας των επιχειρήσεων
13 ώρες πριν
Η Realnews στο www.pressreader.com
17 ώρες πριν
Η Realnews αυτής της Κυριακής (13/9/2026)
23 ώρες πριν
Οι πολιτικές εφημερίδες 12/9/2026
ENIKOS NETWORK
Λαβρόφ: Διαπραγματεύσεις με το Κίεβο, αλλά χωρίς παύση των ρωσικών επιχειρήσεων
