«Οι σημερινές καταγγελίες των εφημερίδων «Βήμα και Δημοκρατία» οφείλουν άμεσα να διερευνηθούν σε όλα τα επίπεδα. Το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε ότι οΕΟΔΥ χρησιμοποιούσε παράλληλο σύστημα καταγραφής με αποτέλεσμα την μη αληθή αποτύπωση των κρουσμάτων», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Ο Νάσος Ηλιόπουλος προσθέτει ότι «η επιτροπή των λοιμωξιολόγων λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή όλων μας χωρίς να έχει πρόσβαση στα πραγματικά στοιχεία» και υπογραμμίζει πως η αξιωματική αντιπολίτευση απαιτεί «εδώ και τώρα την δημοσιοποίηση των πρακτικών της επιτροπής, δημοσιοποίηση που εδώ και έξι μήνες η κυβέρνηση αρνείται».
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «τη στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία είναι στο κόκκινο και καθημερινά καταγράφουμε αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εμφανίζεται ανίκανη να διαχειριστεί έστω και τα στοιχειώδη», για να καταλήξει πως «τίποτα πια δεν μπορεί να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες του κ Μητσοτάκη».
Ηλιόπουλος: Σε γνώση του Μεγάρου Μαξίμου το παράλληλο σύστημα του ΕΟΔΥ – ΒΙΝΤΕΟ
δημοσιεύτηκε:
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
1 εβδομάδα πριν
«Καμπανάκι» Εξάρχου: Ζητεί περισσότερες παρεμβάσεις από την Ε.Ε. στο φυσικό αέριο και την...
13 ώρες πριν
Lifting στους σταθμούς του Προαστιακού και του ΗΣΑΠ: Σε εξέλιξη οι παρεμβάσεις στην Αθήνα
17 ώρες πριν
Οι πολιτικές εφημερίδες 25/10/2026
1 ημέρα πριν
Η Realnews αυτής της Κυριακής
ENIKOS NETWORK
Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Άρπαξαν πάνω από 2.000 ευρώ
