Quantcast
Σε πλειστηριασμό το σπίτι καθαρίστριας και μητέρας τεσσάρων παιδιών - enikonomia.gr
share

Σε πλειστηριασμό το σπίτι καθαρίστριας και μητέρας τεσσάρων παιδιών

δημοσιεύτηκε:

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το σπίτι μιας σχολικής καθαρίστριας και μητέρας 4 παιδιών, εκ των οποίων τα δύο έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Πρόκειται για την κα Παναγιώτα Κυριαζοπούλου, η οποία είναι διαζευγμένη περίπου 12 με 13 χρόνια, ζει με τη σύνταξη της κόρης που είναι ΑμεΑ και ίδια εργάζεται εδώ και 2 χρόνια ως σχολική καθαρίστρια με σύμβαση.

Όπως υποστήριξε η ίδια στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN,”Aνοιχτή Επικοινωνία”, το σπίτι της στο οποίο διαμένει μαζί με τα παιδιά της βγαίνει την Τετάρτη σε πλειστηριασμό.

“Έχει βρεθεί ήδη αγοραστής, έχει καταθέσει και χρηματικό ποσό και την Τετάρτη θα διαθέσει και τα υπόλοιπα” τόνισε.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι την Πέμπτη θα βρεθεί στον δρόμο με τα παιδιά της και δεν έχει χρήματα για να πάρει δικηγόρο για την υπόθεσή της. Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι για  17 μήνες ζούσε με τα παιδιά της χωρίς ρεύμα και για 4 μήνες χωρίς νερό.

Επίσης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται το σπίτι της σε πλειστηριασμό. Κληρονόμησε μια παλιά μονοκατοικία η οποία με τον σεισμό του ‘ 99 έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά.  Για να την φτιάξουν όμως πήρε ένα δάνειο στο όνομά της. Σκεπτόμενη το μέλλον των παιδιών της έβαλε υποθήκη το σπίτι προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες γι’  αυτό.

«Όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι, άνοιξε μια επιχείρηση ο τότε σύζυγός μου με τη δική μου υπογραφή γιατί εγώ είχα το συμβόλαιο στο όνομά μου» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Το χρέος του σπιτιού είναι 90 χιλ. ευρώ ωστόσο η συνολική οφειλή της κα Παναγιώτας τώρα έχει φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ προς την τράπεζα καθώς ο σύζυγος της είχε πάρει κάποια άλλα δάνεια. Η επιχείρηση του συζύγου της κηρύχθηκε σε πτώχευση. Συνεπώς φαινόταν ότι δεν είχε τίποτα στο όνομά του και ότι δεν μπορούσε να δώσει διατροφή στα παιδιά του.

«Για το σπίτι που μένω είναι 90 χιλ. ευρώ το χρέος και δεν μπαίνει σε διακανονισμό γιατί η εισπρακτική τα έχει βάλει όλα σε έναν κουβά» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.