Quantcast
ΑΣΕΠ: Στις 4 Μαρτίου ο μεγάλος γραπτός διαγωνισμός - enikonomia.gr
share

ΑΣΕΠ: Στις 4 Μαρτίου ο μεγάλος γραπτός διαγωνισμός

δημοσιεύτηκε:

Την ημερομηνία για την διεξαγωγή του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Γ/2022 και τις προσλήψεις στο Δημόσιο ανακοίνωσε το Ανώτατο Συμβούλιο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) της Πρόσκλησης-Προκήρυξης 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 75/τ. Α.Σ.Ε.Π./21.11.2022)  «το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός που αφορά στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 ».

«Τα εξεταστικά κέντρα, στα οποία θα διαγωνιστούν οι 108.229 υποψήφιοι (τελικός αριθμός υποψηφίων κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας ελέγχου παραβόλων) καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη Aνακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π » προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση της Αρχής.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες που περιλαμβάνονται στον πίνακα  εδώ

ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Ποιοι συμμετέχουν

Υπενθυμίζεται πως ο διαγωνισμός αυτός αφορά 5.124 μόνιμες θέσεις σε φορείς του Δημοσίου και πως σε αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος  οι υποψήφιοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ, αντίστοιχα), συμπεριλαμβανομένων των πτυχιούχων με τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό αρκεί να διαθέτουν πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή το ΙΤΕ ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον ΔΟΑΤΑΠ.

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.