Κλειστοί θα παραμείνουν έως την Πέμπτη, 8 Μαΐου τέσσερις σταθμοί του Μετρό λόγω τεχνικών εργασιών για την εγκατάσταση δικτύου 5G.
Πρόκειται για τους σταθμούς της Γραμμής 2 του Μετρό Ελληνικό, Αργυρούπολη, Αλίμου και Ηλιούπολης που θα κλείσουν στις 9 μμ και έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται στο τμήμα Άγιος Δημήτριος – Ανθούπολη.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δρομολογείται από τον ΟΑΣΑ η προσωρινή, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ12. Η Αφετηρία και το Τέρμα της ορίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό «Αγ. Δημήτριος», μαζί με την Αφετηρία της γραμμής 109. Στον σταθμό «Ελληνικό» θα γίνεται επιβίβαση και αποβίβαση στη στάση «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ» προς Γλυφάδα.