Quantcast
Περιφέρεια Αττικής: Δωρεάν σεμινάριο τουριστικής προβολής - enikonomia.gr
share

Περιφέρεια Αττικής: Δωρεάν σεμινάριο τουριστικής προβολής

δημοσιεύτηκε:

Σεμινάριο τουριστικής προβολής διοργανώνει η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρεια Αττικής από τις 26 Μαρτίου έως 27 Μαρτίου 2015.
Ειδικότερα το σεμινάριο με τίτλο «Σχεδιασμός της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο» θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται αποκλειστικά στους Αιρετούς, στα εξειδικευμένα στελέχη των Διευθύνσεων Τουρισμού όλων των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και σε εκπροσώπους συλλογικών φορέων, ενώσεων, οργανισμών, αναπτυξιακών εταιριών και επιμελητηρίων που ασχολούνται με θέματα τουρισμού.

Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Στόχος λοιπόν του σεμιναρίου είναι η παροχή εξειδικευμένης τεχνογνωσίας σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος, αλλά και να τονιστούν οι αποτελεσματικές και σύγχρονες εξειδικευμένες μεθόδους τουριστικής προβολής και σχεδιασμού.

Επιπλέον οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα  μάθουν τα επιμέρους βήματα για την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου μάρκετινγκ.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.