Κατηγορηματικά απορρίπτει το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε μονομερείς ενέργειες αναφορικά με το «κούρεμα» του χρέους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Σταθάκης υποστήριξε ότι «έχει εξαιρεθεί η ιδέα μονομερών ενεργειών για το χρέος».
«Θα διαπραγματευτούμε, υπάρχουν πάρα πολλές δόκιμες τεχνικές.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται διαπραγμάτευση για το χρέος μίας χώρας.
Έχουν γίνει 100 τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, όσοι γνωρίζουν αυτά τα πράγματα ξέρουν ότι υπάρχουν πολλές τεχνικές ουσιαστικής απομείωσης του χρέους με διαφορετικούς τρόπους και με διαφορετικές τεχνικές», είπε ο κ. Σταθάκης.
«Όλα είναι στο τραπέζι, όλα θα τα συζητήσουμε με γνώμονα το προφανές και αυτονόητο ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα βιώσιμο χρέος το οποίο να μπορεί να εξυπηρετήσει.
Και το σημερινό δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορούμε να το εξυπηρετήσουμε» τόνισε ο κ.Σταθάκης.
Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες
δημοσιεύτηκε:
14:06
, 24 Δεκεμβρίου 2014
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
42 λεπτά πριν
Συντάξεις Μαρτίου 2026: Πότε θα καταβληθούν – Τι ισχύει με την αργία της Καθαράς Δευτέρας
3 ώρες πριν
ΑΑΔΕ: Αποκτά πρόσβαση στον… αόρατο κόσμο των κρυπτονομισμάτων – Πώς θα γίνεται η ενημέρωση
ENIKOS NETWORK
Θησαυρός που συνδέεται με μυστηριώδη αρχαία φυλή ανακαλύφθηκε τυχαία σε χωράφι – Πάνω από 150 νομίσματα κρυμμένα σε αγγείο
