Quantcast
ΥΠΕΞ: Δράσεις για την ενίσχυση των διεθνών οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας - enikonomia.gr
share

ΥΠΕΞ: Δράσεις για την ενίσχυση των διεθνών οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας

δημοσιεύτηκε:

Τις δράσεις για την ενίσχυση των διεθνών οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας για το 2016, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Ειδικότερα το υπουργείο επισημαίνει: «Στο πλαίσιο της ενίσχυσης  της εξωστρέφειας της χώρας, της στήριξης των εξαγωγικών προσπαθειών των παραγωγικών φορέων, καθώς και της διεύρυνσης της διμερούς οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας με συγκεκριμένες χώρες προτεραιότητας, το υπουργείο Εξωτερικών προγραμματίζει εντός του τρέχοντος έτους μικτές διϋπουργικές επιτροπές με το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, την Κίνα, τη Ν. Κορέα, τον Ιορδανία, τη Ρωσία, την Τυνησία, τη Μολδαβία, τη Σαουδική Αραβία, την Ινδία και τη Λευκορωσία».

«Επιπλέον, στην κατεύθυνση αυτή προγραμματίζονται επιχειρηματικές αποστολές στο Ιράν, την Ιορδανία, την Τυνησία, την Κένυα, τη Σαουδική Αραβία, την Ινδία, τη Σουηδία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Λευκορωσία, τη Ν. Κορέα και σε περιοχή της Ν.Α. Ασίας, καθώς και Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με παράλληλη επιχειρηματική αποστολή, με στόχο την προώθηση των διμερών μας σχέσεων, με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη», προστίθεται στην  ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.