Quantcast
Δύο ακίνητα αντί 18,48 εκ. ευρώ εξαγόρασε η Grivalia Properties - enikonomia.gr
share

Δύο ακίνητα αντί 18,48 εκ. ευρώ εξαγόρασε η Grivalia Properties

δημοσιεύτηκε:

Την απόκτηση δύο ακινήτων ανακοίνωσε η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ. Το ένα βρίσκεται επί της Λεωφ. Συγγρού 340, στην Καλλιθέα Αττικής, και το άλλο επί της Λεωφ. Κηφισίας 49, στο Μαρούσι Αττικής. Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέκτησε:

─ το 50% εξ αδιαιρέτου του κτιρίου επί της Λεωφ. Συγγρού 340. Πρόκειται για σύγχρονο πολυώροφο κτίριο εξαιρετικής προβολής, με χρήση γραφείων και καταστήματος. Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας περίπου 31.100 τμ, αποτελείται από 13.950 τμ χώρων με χρήση γραφείων και καταστήματος και 17.150 τμ χώρων που αντιστοιχούν σε 400 θέσεις στάθμευσης σε 4 υπόγεια επίπεδα καθώς και λοιπούς βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους. Το ακίνητο είναι εν μέρει μισθωμένο σε γνωστή πολυεθνική αλυσίδα και λειτουργεί ως κατάστημα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

─ τμήμα του κτιρίου επί της Λεωφ. Κηφισίας 49 και Ζηρίδη. Αναλυτικότερα, πρόκειται για οριζόντιες ιδιοκτησίες-καταστήματα ισογείου συνολικής επιφάνειας 1.116 τμ, με υπόγειους χώρους 1.300 τμ κύριας και βοηθητικής χρήσης καθώς και 503 θέσεις στάθμευσης που καταλαμβάνουν 5.734 τμ, πλέον κοινόχρηστων χώρων, σε δύο υπόγεια επίπεδα. Το ακίνητο είναι εν μέρει μισθωμένο σε γνωστή πολυεθνική αλυσίδα και λειτουργεί ως κατάστημα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση των δύο ανωτέρω ακινήτων ανήλθε σε 18,48 εκ ευρώ, εκ των οποίων, 13,20 εκ ευρώ αφορούν στο τίμημα για το ακίνητο επί της Λεωφ. Συγγρού και 5,28 εκ ευρώ στο τίμημα για το ακίνητο επί της Λεωφ. Κηφισίας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.