Quantcast
Intralot: Νέο συμβόλαιο με τη Λοταρία του Αρκάνσας, αξίας 70 εκατ. δολαρίων - enikonomia.gr
share

Intralot: Νέο συμβόλαιο με τη Λοταρία του Αρκάνσας, αξίας 70 εκατ. δολαρίων

δημοσιεύτηκε:

Tην ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου με τη Λοταρία Υποτροφιών της Πολιτείας του Αρκάνσας στις ΗΠΑ για τα επόμενα επτά χρόνια, ανακοίνωσε η Intralot.

Η αξία του νέου συμβολαίου εκτιμάται σε 70 εκατ. δολαρίων.

Η Intralot παρέχει στη Λοταρία Υποτροφιών της αμερικανικής Πολιτείας μια ολοκληρωμένη σουίτα αξιόπιστων και ανταγωνιστικών υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ένα ασφαλές και ευέλικτο κεντρικό σύστημα που εξυπηρετεί και διαχειρίζεται όλες τις υφιστάμενες κληρώσεις εντός της Πολιτείας και των διαπολιτειακών κληρώσεων, τον εφοδιασμό τερματικών λιανικής πώλησης και λιανικού δικτύου, τον έλεγχο αποθεμάτων και τη διαδικασία διακίνησης (logistics) για στιγμιαία λαχεία, Fast Play Games καθώς επίσης και άλλων σχετιζόμενων υπηρεσιών.

Ο διευθυντής της Λοταρίας του Αρκάνσας, Bishop Woosley, δήλωσε τα εξής: «Η INTRALOT αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη μας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Μας παρείχε εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη που βοήθησαν τη Λοταρία του Arkansas να συγκεντρώσει πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια για τις υποτροφίες των σπουδαστών του Κολεγίου του Arkansas. Προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας για πολλά ακόμη χρόνια».

Η ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών περιλαμβάνει το κεντρικό και back-office σύστημα, ένα εργαλείο βελτιστοποίησης των λιανικών πωλήσεων, 400 in-store player booths, 400 διαφημιστικές οθόνες (advertising displays) υψηλής ευκρίνειας και 2.200 τερματικά Photon υψηλής ταχύτητας, με ασυναγώνιστη τεχνολογία ψηφιακής κάμερας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.