Quantcast
Γεωργιάδης για επιστρεπτέα: Είναι αδύνατον να αδικηθεί κάποιος - Τι είπε για την εστίαση - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης για επιστρεπτέα: Είναι αδύνατον να αδικηθεί κάποιος – Τι είπε για την εστίαση – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ειδικό πακέτο για τη στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης εν μέσω πανδημίας ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Οpen.
Όπως είπε, «οι επιχειρήσεις εστίασης, όπως και όλες οι επιχειρήσεις, έχουν δικαίως λάβει μεγάλη στήριξη από το κράτος, και θα λάβουν και περαιτέρω στήριξη. Όπως έχει ανακοινώσει και ο Πρωθυπουργός θα υπάρξει ενίσχυση για την εστίαση. Παράλληλα, ετοιμάζουμε και πέραν του ΕΣΠΑ για τις θερμάστρες, ειδικό πακέτο για τη στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης».
Σε ό,τι αφορά στη δύσκολη θέση που έχουν βρεθεί οι επιχειρήσεις, αλλά και στο θέμα της επιστρεπτέας προκαταβολής, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Με εκπλήσσει η έκπληξή σας για το ακορντεόν. Υπάρχει χώρα που λειτουργεί χωρίς ακορντεόν αυτή τη στιγμή; Το 2020 είχαμε πάνω από 6.000 περισσότερες επιχειρήσεις που άνοιξαν, σε σχέση με αυτές που έκλεισαν. Είναι αδύνατον να αδικηθεί κάποιος στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή, γιατί δεν παρεμβαίνει άνθρωπος σε αυτό. Υπολογίζεται μέσω υπολογιστή και ενός αλγορίθμου, αν περάσει ο λογιστής σωστά τα στοιχεία. Ο χάρακας είναι ίδιος για όλους». «Πούλησα για πρώτη φορά βιβλία σε πάγκο στα 15 μου. Έκτοτε έχω πάντα δική μου επιχείρηση. Στήριξη στις επιχειρήσεις μεγαλύτερη από όση έχει δοθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν έχει υπάρξει», συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.