Quantcast
Καλεί τους Κρητικούς να στηρίξουν την Παγκρήτια Τράπεζα ο Λεμπιδάκης - enikonomia.gr
share

Καλεί τους Κρητικούς να στηρίξουν την Παγκρήτια Τράπεζα ο Λεμπιδάκης

δημοσιεύτηκε:

H ανάγκη διατήρησης του συνεταιριστικού χαρακτήρα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, ώστε να στηριχθούν οι μέτοχοι, η τοπική οικονομία και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τονίσθηκε σήμερα σε ευρεία συνάντηση με τη συμμετοχή παραγωγικών φορέων για το μέλλον της τράπεζας, στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Επιμελητήρια, Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ηρακλείου και παραγωγικοί φορείς του τόπου, στηρίζουν την προσπάθεια, ενώ στόχος όλων, όπως τονίσθηκε, είναι η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα να παραμείνει στα χέρια Κρητικών.

Επίσης κατά τη συνάντηση οι παρεβρεθέντες απηύθυναν κάλεσμα στους Κρητικούς να συμμετάσχουν στην ανακεφαλαιοποίηση της Παγκρήτιας.

Ο πρόεδρος της τράπεζας, Γιάννης Λεμπιδάκης, δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι έχουν υποβληθεί μόλις 7.000 αιτήσεις, και κάλεσε τους Κρητικούς να στηρίξουν έμπρακτα το δικό τους δημιούργημα, τονίζοντας ότι «είναι αμαρτία αυτό το δημιούργημα που έγινε τόσα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους και τη βοήθειά τους, να περάσει σε ξένη τράπεζα».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.