Quantcast
Air France: Δύο νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Νίκαια και Τουλούζη - enikonomia.gr
share

Air France: Δύο νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Νίκαια και Τουλούζη

δημοσιεύτηκε:

Τη Νίκαια και την Τουλούζη προσθέτει στο πρόγραμμα των δρομολογίων της προς και από την Ελλάδα, η Air France, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ειδικότερα, οι νέες αυτές πτήσεις, αποτελούν μέρος του θερινού προγράμματος πτήσεων της εταιρίας και ξεκίνησαν στις 14 Ιουλίου 2015 με τακτικά δρομολόγια.

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Νίκαια πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή  και οι πτήσεις από Αθήνα προς Τουλούζη πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Air France συνεχίζει για περισσότερα από 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, καθώς  υποστηρίζει τον ελληνικό τουρισμό, αλλά και εξασφαλίζει  εύκολη πρόσβαση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, από πολλά αεροδρόμια της Γαλλίας και με πλήθος ανταποκρίσεων από  όλες τις χώρες.

Ταυτόχρονα, δίνει στους Έλληνες ταξιδιώτες αναψυχής και επιχειρηματίες, τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Γαλλία αλλά και  σε όλες τις χώρες, μέσα από το εκτενές δίκτυο πτήσεών της, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.