Quantcast
Air France-KLM: «Ηγέτης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις αερομεταφορές 2015» - enikonomia.gr
share

Air France-KLM: «Ηγέτης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις αερομεταφορές 2015»

δημοσιεύτηκε:

Το βραβείο «ηγέτης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις αερομεταφορές 2015»  έλαβε για 11η συνεχή χρονιά η Air FranceKLM από τον Δείκτη  Βιωσιμότητας Dow Jones (Dow Jones Sustainability Index –DJSI*), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ακόμη ο όμιλος αυτός θεωρείται ηγέτης στην ευρύτερη κατηγορία «Μεταφορές» για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Μάλιστα στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται οι αεροπορικές, σιδηροδρομικές, ακτοπλοϊκές και οδικές μεταφορές καθώς επίσης και η εκμετάλλευση αερολιμένων.

Πιο συγκεκριμένα, ο  Όμιλος Air France-KLM για να εντάξει την εταιρική κοινωνική ευθύνη στις δραστηριότητες και λειτουργίες της, επικεντρώνεται σε τέσσερις βασικούς άξονες:

Μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον, βελτιστοποιώντας τις λειτουργίες, καινοτομώντας στην αλυσίδα εφοδιασμού και εμπλέκοντας όλο το προσωπικό και το σύνολο της βιομηχανίας.

Συνυπολογισμός των προκλήσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε όλη την αλυσίδα παροχής υπηρεσιών με στόχο την προσφορά στους πελάτες καινοτόμων και υπεύθυνων προϊόντων και υπηρεσιών.

Προώθηση μιας υπεύθυνης πολιτικής ανθρώπινων πόρων και ενθάρρυνση της προσωπικής ανάπτυξης που εξασφαλίζει την δημιουργία κινήτρων και επαγγελματισμό από την πλευρά των εργαζομένων.

Συμβολή στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των περιοχών όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.